Pagina afdrukken

Hieronder bevindt zich een afdrukvoorbeeld van de door u gekozen pagina.

Gemeente Woerden

UPDATE raadsvergadering 4 juni: Op donderdag 28 mei kon de raadsvergadering helaas niet doorgaan wegens technische problemen met de uitzending. Die vergadering wordt donderdag 4 juni ingehaald. De technische problemen zijn inmiddels verholpen. We gaan er dan ook vanuit dat u de vergadering donderdag live kunt volgen op deze site. Mocht er toch iets mis gaan, dan houden wij u tijdens de avond op de hoogte via twitter.

In verband met de coronamaatregelen vergadert de raad digitaal. Deze vergaderingen worden live uitgezonden op deze website. Wilt u inspreken bij de raad? Ook dat kan gewoon bij een digitale vergadering. Wel is het van belang dat u zich hiervoor bijtijds meldt bij de griffie via raadsgriffie@woerden.nl. 

Blijf op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus in Woerden via het liveblog van de gemeente Woerden.

Welkom op de website van de gemeenteraad van Woerden. Hier vindt u informatie over de rol en taken van de gemeenteraad. Tevens treft  u de aan de raad gerichte stukken, agenda's, (audio/video)verslagen, vergaderstukken en nieuwsberichten aan.

Op deze website kunt u ook de Politieke avonden, Bijzondere avonden en raadsvergaderingen live volgen, als streaming audio of video. Desondanks kan het voorkomen dat de live verbinding om technische redenen niet beschikbaar is.

Direct na afloop vindt u alle audio- of videoverslagen terug in het archief. Van elke vergadering wordt een besluitenlijst gemaakt, die bij de desbetreffende vergadering wordt gepubliceerd. Het vergaderschema voor 2020 vindt u hier.

Nieuwsbrief
Wilt u meer weten over het werk van de raad? Zoals welke besluiten de raad eigenlijk neemt en waarom? Of waar de verschillende partijen op letten als ze een begroting bespreken? Wat de raadsleden drijft en wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken, bij zo'n zetel in de raad? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.U kunt zich ook aanmelden voor een e-mailabonnement, waarmee u een bericht ontvangt indien er een voor u relevant document op de website is geplaatst. Zie verder het daarvoor bestemde tabblad.