Fysiek vergaderen op RTV Utrecht

23 juni 2020

"Gemeenteraden worstelen met vergaderingen: 'We willen graag weer debat'" kopt RTV Utrecht vanochtend. De Woerdense gemeenteraad is een van de eersten die weer in de eigen raadszaal fysiek bijeen komt. "We hebben een hele mooie grote raadszaal, dus dat past makkelijk. We zijn wel begonnen met kleinere commissievergaderingen. Zo kunnen we ook even testen hoe het gaat." De grotere raadsvergadering op 25 juni is nog wel digitaal, we hopen de raadsvergadering in juli wel fysiek te kunnen doen.

Lees het volledige artikel op RTV Utrecht.

(Met een kleine correctie: we hebben geen speciale afgeschermde tribune gerealiseerd. Maar we hebben op de kleinere Politieke avonden vaak voldoende ruimte om op onze reguliere tribune beperkt publiek toe te staan binnen alle geldende veiligheidsmaatregelen. U bent dus van harte welkom, maar we vragen u wel om dat vooraf aan te vragen bij de griffie via raadsgriffie@woerden.nl. U krijgt dan tijdig bericht of er inderdaad een plekje voor u beschikbaar is.)