Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Thema-avond, 29 april 2021 20:00:00

Algemene vergader informatie

Datum:
29 apr. 2021, 20:00
Locatie:

Agenda

Hoofdvergadering

Sessie 1

Digitale vergaderzaal
  • Themabijeenkomst n.a.v. de door de raad op 11 juli 2019 aangenomen motie 'Eenrichtingsverkeer', waarbij het college wordt verzocht 'om bij het uitwerken van het Meerjarig Verkeersplan het instellen van eenrichtingsverkeer als serieuze optie mee te nemen en de raad kennis t elaten nemen van de afwegingen hieromtrent'.

    Het Meerjaren Verkeersmaatregelenplan geeft weer welke maatregelen getroffen moeten worden om ook in de toekomst veilig, leefbaar en bereikbaar te blijven. Dit vraagt een forse investering. We informeren de raad in deze thema-avond over de uitdagingen die ons te wachten staan.

    Er wordt een presentatie gegeven waarin het wegencategoriseringsplan wordt toegelicht. Daarin worden de dilemma’s geschetst waar de gemeente voor staat. Vervolgens wordt toegelicht wat dit wegencategoriseringsplan concreet betekent en tot welke maatregelen het leidt. Ook wordt verteld over het onderzoek hoe we Woerden in de toekomst (2030) leefbaar, veilig en bereikbaar houden. De maatregelen die hiertoe leiden staan opgesomd in het Meerjaren Verkeersmaatregelenplan

Sessie 2

Digitale vergaderkamer