Simon Brouwer

Simon Brouwer

Foto van Simon Brouwer
Logo van ChristenUnie-SGP
Fractie: ChristenUnie-SGP Periode: van: tot: Functie: raadslid, fractievoorzitter

Sinds 15 maart 2012 ben ik raadslid namens de SGP, en dus lid van de gezamenlijke fractie ChristenUnie/SGP. Een christelijke partij waarin ik actief mee mag doen en denken en zodoende de Bijbelse normen en waarden uit te mogen dragen.

 

In de afgelopen jaren heb ik een brede ervaring opgedaan, bijvoorbeeld als woordvoerder in verschillende commissies over allerlei onderwerpen, van een welstandsnota tot een gesponsorde wielerronde. Wat mij altijd vooral raakt, is als het over mensen gaat. De inwoners van Woerden, van klein tot groot, die maken Woerden tot een stad waar het goed toeven is, en ik zie er naar uit om binnen de gemeenteraad de randvoorwaarden mede te mogen bepalen.

Ik kom dan ook graag met u in contact, dat kan op de volgende manieren:

Twitter: @SGP_scbrouwer

E-mail: simonbrouwer@cusgpwoerden.nl

Telefoon: 06-2122 1653

Maar natuurlijk vooral in levende lijve!

Laatste tweets

 • Simon Brouwer tweet:

  RT @jjvpeperstraten: Vandaag horen we van winkels waar veel gedrang is. Als u bang bent om verdrukt te worden als u ergens heengaat kan ik…

  10-10-2019

 • Simon Brouwer tweet:

  @ReemBakker @AlkoMedia Niet altijd eens met @AlkoMedia maar wel altijd kort op het nieuws. Toch een beetje jammer.

  04-10-2019

 • Simon Brouwer tweet:

  @Wonderbaarlijk1 Nou ... 😋 (ik werk bij een grote stroopwafelfabriek en “wij” produceren veel producten zonder palmolie en steeds meer!)

  26-09-2019

 • Simon Brouwer tweet:

  @ProWoerden @Lijstvanderdoes Zorgen voor de schepping God heeft ons de aarde gegeven om te bebouwen en te bewaren;… twitter.com/i/web/status/1…

  26-09-2019

 • Simon Brouwer tweet:

  @ProWoerden @Lijstvanderdoes Daarentegen zullen alle initiatieven om duurzame energie te ontwikkelen toegejuicht en gesteund worden.

  26-09-2019

Meer tweets van Simon Brouwer