Jelle IJpma

Jelle IJpma

Foto van Jelle IJpma
E-mailadres: jelleijpma@hotmail.com
Logo van Progressief Woerden
Fractie: Progressief Woerden Periode: van: 17 mei 2018 tot: Functie: commissielid / fractieassistent

Vanaf 27 maart 2014 ben ik raadslid en fractiesecretaris voor Progressief Woerden. In het verleden ben ik eerder raadslid geweest, in Woerden en Capelle a/d IJssel. En ik ben wethouder in Woerden geweest. Ik ben teruggekomen omdat ik verwacht dat, met de transities in de zorg, de gemeente in de komende jaren een belangrijke, zeker niet gemakkelijke, opgave zal krijgen.

Ik hoop met mijn ervaring als gemeentelijk en provinciaal beleidsmedewerker in de gezondheidszorg, ouderenzorg en jeugdzorg daarin een bijdrage te kunnen leveren. In mijn laatste baan bij ProDemos en daarvoor bij de grifiie van een provincie en een gemeente, heb ik mij vooral bezig gehouden met het bij elkaar brengen van burger en bestuur. En dat is precies wat ik ook als raadslid hoop te doen.

Ik zit dus goed bij Progressief Woerden. Vooral aandacht voor het social domein, voor de duurzaamheid van het Groene Hart en voor het bij elkaar brengen van alle Woerdenaren.

Laatste tweets

 • Jelle IJpma tweet:

  RT @BernieSanders: Donald Trump believes climate change is a hoax. Donald Trump is an idiot.

  11-08-2019

 • Jelle IJpma tweet:

  RT @jopie_nooren: En hij inspireert ons nog elke dag om te werken aan een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan en mag doen. https…

  10-08-2019

 • Jelle IJpma tweet:

  @AD_GroeneHart Iets voor Woerden?

  02-08-2019

 • Jelle IJpma tweet:

  Een kwartje van de fractie, Kosten voor infrastructuur, bezuinigen op sociaal - PvdA Woerden woerden.pvda.nl/nieuws/een-kwa…

  20-07-2019

 • Jelle IJpma tweet:

  RT @RickvdZweth: Prachtig nieuws! Gefeliciteerd aan iedereen die zich hier aanhoudend tegen heeft verzet.👏

  https://t.co/5aMfpyWvCh

  17-07-2019

Meer tweets van Jelle IJpma