Jelle IJpma

Jelle IJpma

Foto van Jelle IJpma
E-mailadres: jelleijpma@hotmail.com
Logo van Progressief Woerden
Fractie: Progressief Woerden Periode: van: 17 mei 2018 tot: Functie: commissielid / fractieassistent

Vanaf 27 maart 2014 ben ik raadslid en fractiesecretaris voor Progressief Woerden. In het verleden ben ik eerder raadslid geweest, in Woerden en Capelle a/d IJssel. En ik ben wethouder in Woerden geweest. Ik ben teruggekomen omdat ik verwacht dat, met de transities in de zorg, de gemeente in de komende jaren een belangrijke, zeker niet gemakkelijke, opgave zal krijgen.

Ik hoop met mijn ervaring als gemeentelijk en provinciaal beleidsmedewerker in de gezondheidszorg, ouderenzorg en jeugdzorg daarin een bijdrage te kunnen leveren. In mijn laatste baan bij ProDemos en daarvoor bij de grifiie van een provincie en een gemeente, heb ik mij vooral bezig gehouden met het bij elkaar brengen van burger en bestuur. En dat is precies wat ik ook als raadslid hoop te doen.

Ik zit dus goed bij Progressief Woerden. Vooral aandacht voor het social domein, voor de duurzaamheid van het Groene Hart en voor het bij elkaar brengen van alle Woerdenaren.

Laatste tweets

 • Jelle IJpma tweet:

  Kunnen we tegen deze haatprediker ook een proces aanspannen? Dit heeft meer impact dan de Nashville verklaring. nos.nl/video/2266681-…

  09-01-2019

 • Jelle IJpma tweet:

  RT @Liefdevollid: Dat zeg ik ook altijd. twitter.com/politvidchanne…

  08-01-2019

 • Jelle IJpma tweet:

  Intolerantie in Nederland in kaart gebracht door de Volkskrant. volkskrant.nl/nieuws-achterg…

  07-01-2019

 • Jelle IJpma tweet:

  RT @kirstenvdhul: Liefde is liefde, wie je ook bent, van wie je ook houdt. Daarom samen met collega's @Vera_Bergkamp (D66), @DilanYesilgoz…

  07-01-2019

 • Jelle IJpma tweet:

  @JuliePvdA Van harte gefeliciteerd Julie en het allerbeste voor jou en je mannen.

  28-12-2018

Meer tweets van Jelle IJpma