Inwonersbelangen

Inwonersbelangen

Logo van Inwonersbelangen

Contact informatie

Aantal zetels:
1
Contact informatie:

Heeft u goede ideeën? Loopt u tegen een muur aan? Of Wordt u niet gehoord? Bij Inwonersbelangen kunt u daarvoor altijd terecht. Neem gerust contact op met de leden van de fractie. (fractie@inwonersbelangen.nl). Wilt u meer weten van Inwonersbelangen dan kunt u contact opnemen met het bestuur (secretariaat@inwonersbelangen.nl). 

Laat uw stem horen!

Inwonersbelangen is sinds 1993 een begrip. Voortgekomen uit acties vanuit inwoners voor de inwoners. Voorbeelden zijn de acties tegen de windmolens, verkeersdrempels en OZB-verlagingen. Dit is wat Inwonersbelangen onderscheidt van alle andere poltieke partijen. Lange staat van dienst, onafhankelijk en altijd opgekomen voor de belangen van de inwoners van Woerden.

Inwonersbelangen is ontstaan vanuit inwoners die zich niet meer gehoord voelden door de politieke vertegenwoordigers. Gelden van inwoners werden weggesluist. Hier is met succes een stokje voor gestoken. Dit alles is terug te vinden in de rijke historie van Inwonersbelangen (http://www.inwonersbelangen.nl/historie)

Een aantal actievoerders heeft toen besloten om via de politiek de onmacht van de inwoners te bestrijden. De onmacht om informatie te krijgen, aandacht te krijgen of om een besluit te krijgen van de politieke vertegenwoordigers, bestuur of van het ambtelijk apparaat. Dit is nog steeds actueel. Bijvoorbeeld bij de (te lage) grondwater problematiek in de Schilderskwartier, de geheime vergaderingen over het Defensie Eiland of de begroting voor 2014 die vol staat met open einden.


Leden

Laatste tweets

 • Inwonersbelangen tweet:

  Ziet er weer strak uit twitter.com/jopiov/status/…

  04-04-2020

 • Inwonersbelangen tweet:

  Goed om een rondje @zegveld te kunnen doe plan @weidz opknappen van de slotenbuurt en even in de zon op het brander… twitter.com/i/web/status/1…

  04-04-2020

 • Inwonersbelangen tweet:

  Goed om deze spandoeken te zien ⁦@gemeentewoerden⁩ top

  https://t.co/EcEsTiGFfl

  04-04-2020

 • Inwonersbelangen tweet:

  Let op 1,5 meter van elkaar vandaan, toch wandelend de ⁦@gemeentewoerden⁩ ontdekken zoals dit kunstwerk De Jager l… twitter.com/i/web/status/1…

  04-04-2020

 • Inwonersbelangen tweet:

  Brief van burgemeesters Molkenboer, Divendal, Van Hartskamp en Groeneweg aan de burgers ad.nl/woerden/brief-…

  03-04-2020

Meer tweets van Inwonersbelangen