Inwonersbelangen

Inwonersbelangen

Logo van Inwonersbelangen

Contact informatie

Aantal zetels:
1
Contact informatie:

Heeft u goede ideeën? Loopt u tegen een muur aan? Of Wordt u niet gehoord? Bij Inwonersbelangen kunt u daarvoor altijd terecht. Neem gerust contact op met de leden van de fractie. (fractie@inwonersbelangen.nl). Wilt u meer weten van Inwonersbelangen dan kunt u contact opnemen met het bestuur (secretariaat@inwonersbelangen.nl). 

Laat uw stem horen!

Inwonersbelangen is sinds 1993 een begrip. Voortgekomen uit acties vanuit inwoners voor de inwoners. Voorbeelden zijn de acties tegen de windmolens, verkeersdrempels en OZB-verlagingen. Dit is wat Inwonersbelangen onderscheidt van alle andere poltieke partijen. Lange staat van dienst, onafhankelijk en altijd opgekomen voor de belangen van de inwoners van Woerden.

Inwonersbelangen is ontstaan vanuit inwoners die zich niet meer gehoord voelden door de politieke vertegenwoordigers. Gelden van inwoners werden weggesluist. Hier is met succes een stokje voor gestoken. Dit alles is terug te vinden in de rijke historie van Inwonersbelangen (http://www.inwonersbelangen.nl/historie)

Een aantal actievoerders heeft toen besloten om via de politiek de onmacht van de inwoners te bestrijden. De onmacht om informatie te krijgen, aandacht te krijgen of om een besluit te krijgen van de politieke vertegenwoordigers, bestuur of van het ambtelijk apparaat. Dit is nog steeds actueel. Bijvoorbeeld bij de (te lage) grondwater problematiek in de Schilderskwartier, de geheime vergaderingen over het Defensie Eiland of de begroting voor 2014 die vol staat met open einden.


Leden

Laatste tweets

 • Inwonersbelangen tweet:

  Nog maar zo kort geleden de opening van een droom en levenswerk ⁦@Kameryck⁩ Hans Voorn bedankt RIP

  https://t.co/hUmeFzuBGD

  04-07-2020

 • Inwonersbelangen tweet:

  Een genoegen om bij de uitreiking te zijn van de uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen aan 18 inwoners all… twitter.com/i/web/status/1…

  03-07-2020

 • Inwonersbelangen tweet:

  Op voorstel van Inwonersbelangen gaan we samen met het CDA een motie indienen om voor de 24 appartementen op oude g… twitter.com/i/web/status/1…

  03-07-2020

 • Inwonersbelangen tweet:

  Gaat het @CDAWoerden de verkiezings belofte breken?

  01-07-2020

 • Inwonersbelangen tweet:

  Vertraging bouwproject De Pionier in Zegveld rplwoerden.nl/vertraging-bou…

  01-07-2020

Meer tweets van Inwonersbelangen