Inwonersbelangen

Inwonersbelangen

Logo van Inwonersbelangen

Contact informatie

Aantal zetels:
1
Contact informatie:

Heeft u goede ideeën? Loopt u tegen een muur aan? Of Wordt u niet gehoord? Bij Inwonersbelangen kunt u daarvoor altijd terecht. Neem gerust contact op met de leden van de fractie. (fractie@inwonersbelangen.nl). Wilt u meer weten van Inwonersbelangen dan kunt u contact opnemen met het bestuur (secretariaat@inwonersbelangen.nl). 

Laat uw stem horen!

Inwonersbelangen is sinds 1993 een begrip. Voortgekomen uit acties vanuit inwoners voor de inwoners. Voorbeelden zijn de acties tegen de windmolens, verkeersdrempels en OZB-verlagingen. Dit is wat Inwonersbelangen onderscheidt van alle andere poltieke partijen. Lange staat van dienst, onafhankelijk en altijd opgekomen voor de belangen van de inwoners van Woerden.

Inwonersbelangen is ontstaan vanuit inwoners die zich niet meer gehoord voelden door de politieke vertegenwoordigers. Gelden van inwoners werden weggesluist. Hier is met succes een stokje voor gestoken. Dit alles is terug te vinden in de rijke historie van Inwonersbelangen (http://www.inwonersbelangen.nl/historie)

Een aantal actievoerders heeft toen besloten om via de politiek de onmacht van de inwoners te bestrijden. De onmacht om informatie te krijgen, aandacht te krijgen of om een besluit te krijgen van de politieke vertegenwoordigers, bestuur of van het ambtelijk apparaat. Dit is nog steeds actueel. Bijvoorbeeld bij de (te lage) grondwater problematiek in de Schilderskwartier, de geheime vergaderingen over het Defensie Eiland of de begroting voor 2014 die vol staat met open einden.


Leden

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: Inwonersbelangen

  Voorbereiding voor woningbouwproject Houttuin op oude FNV terrein in volle gang.

  Afbeelding vanuit Twitter

  17-04-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Inwonersbelangen

  RT @NieuwsWoerden: Indebuurt Woerden - Hoge stralen en harde wind zijn geen goede combi: buspassagiers blijven droog dankzij fonteinteam ht…

  17-04-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Inwonersbelangen

  Wat doet een wijkagent in gemeente Woerden? inwonersbelangen.nl/wat-doet-een-w…

  16-04-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Inwonersbelangen

  RT @gemeentewoerden: Op dinsdag 13, donderdag 15 en vrijdag 16 april wordt in Woerden het praktische verkeersexamen gehouden. Basisscholier…

  12-04-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: Inwonersbelangen

  RT @RPLWoerden: Inwonersbelangen wil nieuw onderzoek windenergie: zpr.io/RxRJy

  12-04-2021

Meer tweets van Inwonersbelangen