Inwonersbelangen

Inwonersbelangen

Logo van Inwonersbelangen

Contact informatie

Aantal zetels:
1
Contact informatie:

Heeft u goede ideeën? Loopt u tegen een muur aan? Of Wordt u niet gehoord? Bij Inwonersbelangen kunt u daarvoor altijd terecht. Neem gerust contact op met de leden van de fractie. (fractie@inwonersbelangen.nl). Wilt u meer weten van Inwonersbelangen dan kunt u contact opnemen met het bestuur (secretariaat@inwonersbelangen.nl). 

Laat uw stem horen!

Inwonersbelangen is sinds 1993 een begrip. Voortgekomen uit acties vanuit inwoners voor de inwoners. Voorbeelden zijn de acties tegen de windmolens, verkeersdrempels en OZB-verlagingen. Dit is wat Inwonersbelangen onderscheidt van alle andere poltieke partijen. Lange staat van dienst, onafhankelijk en altijd opgekomen voor de belangen van de inwoners van Woerden.

Inwonersbelangen is ontstaan vanuit inwoners die zich niet meer gehoord voelden door de politieke vertegenwoordigers. Gelden van inwoners werden weggesluist. Hier is met succes een stokje voor gestoken. Dit alles is terug te vinden in de rijke historie van Inwonersbelangen (http://www.inwonersbelangen.nl/historie)

Een aantal actievoerders heeft toen besloten om via de politiek de onmacht van de inwoners te bestrijden. De onmacht om informatie te krijgen, aandacht te krijgen of om een besluit te krijgen van de politieke vertegenwoordigers, bestuur of van het ambtelijk apparaat. Dit is nog steeds actueel. Bijvoorbeeld bij de (te lage) grondwater problematiek in de Schilderskwartier, de geheime vergaderingen over het Defensie Eiland of de begroting voor 2014 die vol staat met open einden.


Leden

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: Inwonersbelangen

  Inwonersbelangen Geen windmolens bij woonwijken 2020 youtu.be/iZlFTIoPXbs via @YouTube

  25-10-2020

 • Profielfoto van Twitteraccount: Inwonersbelangen

  Waarom worden bomen bij het snoeien zo verminkt ⁦⁦@gemeentewoerden⁩ laat het gewoon boom zijn

  Afbeelding vanuit Twitter

  24-10-2020

 • Profielfoto van Twitteraccount: Inwonersbelangen

  Column: Misschien moeten we agrarische politici en bestuurders juist steunen in plaats van bedreigen |… twitter.com/i/web/status/1…

  23-10-2020

 • Profielfoto van Twitteraccount: Inwonersbelangen

  Vrijheid van meningsuiting en respect voor elkaar en gewoon mens onder mensen te kunnen zijn, RIP

  Afbeelding vanuit Twitter

  21-10-2020

 • Profielfoto van Twitteraccount: Inwonersbelangen

  Een #kameleon in de gemeenteraad eerst @SP dan Lijst Wilma de Mooi dan de Partij van de Toekomst en nu dan WeDo wie gelooft het nog?

  18-10-2020

Meer tweets van Inwonersbelangen