Inwonersbelangen

Inwonersbelangen

Logo van Inwonersbelangen
Website: www.inwonersbelangen.nl
Aantal zetels: 1
E-mailadres: info@inwonersbelangen.nl
Contact informatie:

Heeft u goede ideeën? Loopt u tegen een muur aan? Of Wordt u niet gehoord? Bij Inwonersbelangen kunt u daarvoor altijd terecht. Neem gerust contact op met de leden van de fractie. (fractie@inwonersbelangen.nl). Wilt u meer weten van Inwonersbelangen dan kunt u contact opnemen met het bestuur (secretariaat@inwonersbelangen.nl). 


Laat uw stem horen!

Inwonersbelangen is sinds 1993 een begrip. Voortgekomen uit acties vanuit inwoners voor de inwoners. Voorbeelden zijn de acties tegen de windmolens, verkeersdrempels en OZB-verlagingen. Dit is wat Inwonersbelangen onderscheidt van alle andere poltieke partijen. Lange staat van dienst, onafhankelijk en altijd opgekomen voor de belangen van de inwoners van Woerden.

Inwonersbelangen is ontstaan vanuit inwoners die zich niet meer gehoord voelden door de politieke vertegenwoordigers. Gelden van inwoners werden weggesluist. Hier is met succes een stokje voor gestoken. Dit alles is terug te vinden in de rijke historie van Inwonersbelangen (http://www.inwonersbelangen.nl/historie)

Een aantal actievoerders heeft toen besloten om via de politiek de onmacht van de inwoners te bestrijden. De onmacht om informatie te krijgen, aandacht te krijgen of om een besluit te krijgen van de politieke vertegenwoordigers, bestuur of van het ambtelijk apparaat. Dit is nog steeds actueel. Bijvoorbeeld bij de (te lage) grondwater problematiek in de Schilderskwartier, de geheime vergaderingen over het Defensie Eiland of de begroting voor 2014 die vol staat met open einden.


Leden

Foto van Hendrie van Assem Hendrie van Assem (raadslid, fractievoorzitter, plaatsvervangend raadsvoorzitter en nestor gemeenteraad)
Foto van Jan-Hubert van Rensen Jan-Hubert van Rensen (commissielid / fractieassistent)
Foto van Jacques Sistermans Jacques Sistermans (commissielid / fractieassistent)
 

Laatste tweets

 • Inwonersbelangen tweet:

  Dit is beleid in @gemeentewoerden onder mom van essentakziekte worden bomen omgezaagd Gemeenteraad staat buitenspel

  https://t.co/C2ebl7PWeO

  13-01-2019

 • Inwonersbelangen tweet:

  En daar gaan onze prachtige mooie @kerstbomen op de ........stapel

  https://t.co/VABpZPwaPi

  11-01-2019

 • Inwonersbelangen tweet:

  RT @Zegveldnet: Milandhof is de winnaar van de okw ondernemersprijs 2018

  https://t.co/LapOe4XYsV

  10-01-2019

 • Inwonersbelangen tweet:

  RT @VNGemeenten: Jan van Zanen bij 100-jarige @vngutrecht: Als 'gemeentenaar' moet je oog hebben voor de buren. Lokaal bestuur gaat over de…

  09-01-2019

 • Inwonersbelangen tweet:

  RT @anwbAutoMaatje: Automaatje is genomineerd voor een Appeltje van Oranje 2019. Dé prijs van het Oranje Fonds voor sociale projecten. Help…

  07-01-2019

Meer tweets van Inwonersbelangen