Inwonersbelangen

Inwonersbelangen

Logo van Inwonersbelangen
Website: www.inwonersbelangen.nl
Aantal zetels: 1
E-mailadres: info@inwonersbelangen.nl
Contact informatie:

Heeft u goede ideeën? Loopt u tegen een muur aan? Of Wordt u niet gehoord? Bij Inwonersbelangen kunt u daarvoor altijd terecht. Neem gerust contact op met de leden van de fractie. (fractie@inwonersbelangen.nl). Wilt u meer weten van Inwonersbelangen dan kunt u contact opnemen met het bestuur (secretariaat@inwonersbelangen.nl). 


Laat uw stem horen!

Inwonersbelangen is sinds 1993 een begrip. Voortgekomen uit acties vanuit inwoners voor de inwoners. Voorbeelden zijn de acties tegen de windmolens, verkeersdrempels en OZB-verlagingen. Dit is wat Inwonersbelangen onderscheidt van alle andere poltieke partijen. Lange staat van dienst, onafhankelijk en altijd opgekomen voor de belangen van de inwoners van Woerden.

Inwonersbelangen is ontstaan vanuit inwoners die zich niet meer gehoord voelden door de politieke vertegenwoordigers. Gelden van inwoners werden weggesluist. Hier is met succes een stokje voor gestoken. Dit alles is terug te vinden in de rijke historie van Inwonersbelangen (http://www.inwonersbelangen.nl/historie)

Een aantal actievoerders heeft toen besloten om via de politiek de onmacht van de inwoners te bestrijden. De onmacht om informatie te krijgen, aandacht te krijgen of om een besluit te krijgen van de politieke vertegenwoordigers, bestuur of van het ambtelijk apparaat. Dit is nog steeds actueel. Bijvoorbeeld bij de (te lage) grondwater problematiek in de Schilderskwartier, de geheime vergaderingen over het Defensie Eiland of de begroting voor 2014 die vol staat met open einden.


Leden

Foto van Hendrie van Assem Hendrie van Assem (raadslid, fractievoorzitter, plaatsvervangend raadsvoorzitter en nestor gemeenteraad)
Foto van Jan-Hubert van Rensen Jan-Hubert van Rensen (commissielid / fractieassistent)
Foto van Jacques Sistermans Jacques Sistermans (commissielid / fractieassistent)
 

Laatste tweets

 • Inwonersbelangen tweet:

  @WvWeek van start met Goed en Oud (fout) goed te horen door de hele stad

  https://t.co/CYAIgN8gO7

  24-08-2019

 • Inwonersbelangen tweet:

  ⁦@DeOverheid⁩ tandeloos om te zorgen voor het bouwen van betaalbare woningen

  https://t.co/BvSyquv4dA

  24-08-2019

 • Inwonersbelangen tweet:

  Klokken Bonaventura mogen overdag blijven klinken rtvutrecht.nl/nieuws/1952015/

  23-08-2019

 • Inwonersbelangen tweet:

  Prima verbeelding en informatie over de #linievanlinschoten

  https://t.co/AJorxhPFmW

  20-08-2019

 • Inwonersbelangen tweet:

  facebook.com/story.php?stor…

  20-08-2019

Meer tweets van Inwonersbelangen