Hugo Bulk

Hugo Bulk

Foto van Hugo Bulk

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

 

Sinds 6 jaar woon ik  met mijn gezin met veel plezier in Woerden in de wijk Molenvliet. Vanwege de centrale ligging van Woerden hebben we voor de hoofdstad van het Groene hart gekozen. In de raadsvergadering van september 2015 ben ik beëdigd als fractie-assistent voor de ChristenUnie. 

Ik ben 35 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam voor Gevangenenzorg Nederland als communicatieadviseur. Ben getrouwd met Hanneke (onderwijzeres) en vader van een dochter en zoon. Mijn hobby’s zijn wielrennen, politiek, opinie en lezen.

Namens CU/SGP Woerden wil ik een nuttige bijdrage te leveren aan de samenleving van de gemeente Woerden en de mooie kernen om Woerden heen. En dan in het bijzonder voor hen die het sociaal gezien moelijker hebben. Een goed sociaal vangnet voor kwetsbare mensen. Daar ga ik voor. 

In het verleden mocht ik vrijwilligersprojecten opzetten voor kinderen in derde wereldlanden. Dat was ver weg. Nu mag ik dichtbij aan het werk om ‘ Woerden zijn we samen’ in praktijk te brengen door geloof een stem te geven!

Wijken: Molenvliet & Staatsliedenkwartier.

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: Hugo Bulk

  @DerkBoswijk Mooie plek Derk. Succes gewenst! Als ik op @cdavandaag zou stemmen, dan wist ik het wel.

  27-10-2020

 • Profielfoto van Twitteraccount: Hugo Bulk

  RT @Apenkoning: Ik ben dat verplicht quote retweeten zat.

  24-10-2020

 • Profielfoto van Twitteraccount: Hugo Bulk

  RT @PKNnl: Op 31 oktober - Hervormingsdag - houdt @MinPres Mark Rutte online de Protestantse Lezing. Vanuit zijn protestantse levensovertui…

  19-10-2020

 • Profielfoto van Twitteraccount: Hugo Bulk

  @Berkheij Heel slecht idee. Dus nee. Het zou u sieren een meer verbindende rol en toon aan te slaan op social medi… twitter.com/i/web/status/1…

  18-10-2020

 • Profielfoto van Twitteraccount: Hugo Bulk

  @Berkheij Barneveld, Duitsland en China. Wat is het verband?

  17-10-2020

Meer tweets van Hugo Bulk