Constance Tiemens

Constance Tiemens

Foto van Constance Tiemens

Contact informatie

Logo van D66
Fractie: D66 Periode: van: 10 oktober 2019 tot: Functie: commissielid / fractieassistent

Constance Tiemens woont sinds 2010 met veel plezier samen met haar gezin in de gemeente Woerden, in de wijk Molenvliet, een diverse en gezellige wijk aan de rand van Woerden.

Constance is lid van D66 en voelt zich D66’er omdat het een politieke partij is voor elke inwoner. ‘Ik zet mij in voor een samenleving waar we naar elkaar omkijken, zonder oordeel, met respect. Een samenleving waar iedereen meetelt en je mag zijn wie je bent. Hoopvol gestemd ben ik dat we meer naar elkaar toe zullen groeien en zo beter kunnen samenleven. Ik ben een optimistische, zeer betrokken politica en zoek graag naar verbinding in alles wat ik doe. Voor wie is dit belangrijk? Is het respectvol, zinvol, betaalbaar en ook haalbaar? 

‘Ik geloof dat samenwerking de gemeente Woerden vooruitbrengt. En dat tegenstellingen er zijn om overbrugd te worden.’

Constance wil graag goed zorgen voor onze gemeente en duurzame oplossingen ontwikkelen. Ze is gepassioneerd voor gelijke kansen, goed onderwijs en gezondheidszorg voor iedereen. Ook immigratie, gezonde financiën, economie en infrastructuur draagt ze een warm hart toe. ‘Zelf ben ik rolstoelafhankelijk en ben daardoor bekend met de WMO. Ik kijk vooral naar wat er nog wél kan. En zoek naar oplossingen voor knelpunten. Graag samen met u, inwoners van onze mooie gemeente in het Groene Hart.’