Bezoek Hollandbaan

  • 16 juni 2022 17:00 tot 18:00
  • locatie: Parkeerplaats bij de Maranathakerk
Direct opslaan in uw agenda

Zoals eerder aangekondigd vindt op voorspraak van de agendacommissie een locatiebezoek aan de Hollandbaan plaats, voorafgaand aan de Politieke Avond van 16 juni waarop de rapportage naar de mogelijke geluidsmaatregelen langs de Hollandbaan wordt toegelicht. Dit onderzoek is verricht naar aanleiding van de motie ‘Opdracht voorbereiden voorstel geluidwerende maatregelen Hollandbaan´. 

Het locatiebezoek zal diezelfde dag (donderdag 16 juni) plaatsvinden om 17.00 uur (eindtijd 18.00 uur). De omgevingsmanager zal de raad ter plaatse laten zien welke mogelijkheden er zijn en hoe de verschillende varianten uit de raadsinformatiebrief op de locatie eruit zouden komen te zien. Verzameld wordt om 17.00 uur op de parkeerplaats bij de Maranathakerk aan de Molenvlietbaan 10. Daar is voldoende plek om te parkeren. Vanaf daar maken we langs de Hollandbaan een wandeling over het fiets/wandelpad richting de Waardsebaan en weer terug. Een wandeling van 1,6 km. 

Omwonenden en andere betrokkenen kunnen tijdens de Politieke Avond gebruik maken van de mogelijkheid om de raad vijf minuten toe te spreken.